x

Vieta pro true wireless earphones

€ 99,99

Omschrijving

Til jouw favoriete muziek naar een hoger niveau met de Vieta Pro Sweat Zwart. Deze draadloze oordopjes met bluetooth 5.0 hebben een comfortabel ontwerp met afneembare oorhaak, zodat ze tijdens intensieve trainingen goed blijven zitten, maar ook buiten het sporten prettig te dragen zijn. De oordopjes hebben een IPX7-certificering, dus ze kunnen wel tegen wat druppels water en zweet. Ga dus gerust helemaal los! De Vieta Pro Sweat leveren tot ongeveer 7 uur non-stop muziek. Geniet dus urenlang van jouw favoriete nummers. Is de batterij leeg? Laad de oordopjes dan op in de meegeleverde compacte opbergcase. Inclusief oplaadcase hebben de oordopjes een batterijduur tot wel 30 uur, dus je neemt ze moeiteloos overal mee naartoe. Dankzij Dual Master-technologie kun je ook één oordopje gebruiken en de andere in de case laten. Dat is bijvoorbeeld handig als je muziek wilt luisteren, maar ook je omgeving in de gaten wilt houden. Bovendien bel je eenvoudig handsfree en gebruik je moeiteloos de spraakassistent op je telefoon dankzij de ingebouwde microfoon en touchbediening.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zwolle.

Used Products Zwolle
Korte Smeden 15
8011VC Zwolle

Telefoon: 038-8200449
WhatsApp: 038-8200449

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop
  • PayPal in de webshop