x

TOMTOM Runner 3 met GPS

TOMTOM Runner 3 met GPS

€89,99

Omschrijving

Het horloge is wel erg licht. Het weegt maar vijftig gram en zit dus comfortabel om de pols. Het bandje kun je gemakkelijk wisselen en zo kun je het horloge dus helemaal naar jouw smaak aanpassen. Dit maakt het horloge ook geschikt voor zowel man als vrouw. Wat ook erg handig is, is dat je het horloge zowel buiten als binnen kunt gebruiken. Hieronder zullen we dieper ingaan op alle functies en het horloge in gebruik, maar eerst leggen we uit welke varianten er allemaal verkrijgbaar zijn.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zwolle.

Used Products Zwolle
Korte Smeden 15
8011VC Zwolle

Telefoon: 038-8200449

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop