x

Sony audioset ST-EX77 TA-EX77 MDS-EX77

€ 149,99

Omschrijving

Geschiedenis Sony 

Vlak na de tweede wereldoorlog startte Masaru Ibuka een klein bedrijf voor het repareren van radio's in een volkswijk in Tokio. In 1946 is een vriend van Masaru bij hem in het bedrijf gestapt en startte ze op 7 mei 1946 het bedrijf Tokyo Telecommunications Engeneering op, ook wel bekend als Tokyo Tsushin Kogyo (TTK). Al vanaf het begin was het de bedoeling om iets te beginnen op vlak van elektronica. De twee mannen realiseerde zich al snel door inovatie van nieuwe producten te creeeren, hiermee konden zij al snel een nieuwe markten openen. Nog geen jaar later besloten zij hun hoofdkantoor te verplaatsen naar Shinagawa. 

Toen het bedrijf populairder werd besloten zij hun naam te veranderen en een betere naam te bedenken die goed te gebruiken was voor wereldwijd. In het begin wouden zij de afkortingen TTK gebruiken, maar deze afkorting werd al gebruikt door een ander bedrijf. Dus dit was geen optie meer. Ook werd de naam Totsuko overwogen, maar ook deze naam bleek moeilijk uitspreekbaar te zijn voor buitenlanders. In 1958 kwamen Masuro en zijn vriend eindelijk op da naam Sony. Sony verwees naar een latijns woord Sonus, wat oorspronkelijk geluid betekend. 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zwolle.

Used Products Zwolle
Korte Smeden 15
8011VC Zwolle

Telefoon: 038-8200449
WhatsApp: 038-8200449

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de €75,-

Onder de €75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact / Mister Cash in de webshop
  • PayPal in de webshop