x
- € 300

Sigma telelens 150-500 1:5-6.3 APO HSM | Nikon camera

€ 499,99

€ 799,99

Omschrijving

Details

De Sigma telelens 150-500 1:5-6.3 APO HSM objectief voor Nikon is een verbluffende supertelefoto zoomlens met werkelijk alles erop en eraan. De sterke OS (Optical Stabilizer) levert je 4 belichtingstops op. OS heeft 2 modes. Mode 1 is voor standaard gebruik, waarbij zowel de verticale als de horizontale lijnen worden gecorrigeerd. Mode 2 is speciaal voor bewegende onderwerpen zoals bijvoorbeeld de autosport. Alleen de verticale lijnen worden gecorrigeerd. Het objectief stelt scherp door middel van Rear Focus. Hier wordt de achterste lensgroep bewogen in plaats van de voorste groep. Dit is een soort van Inner Focussen, waardoor afwijkingen tijdens de scherpstelling worden voorkomen. De statiefgondel is afneembaar, dus je kunt zelf bepalen hoe de lens het lekkerst in de hand ligt.

 

Superscherp beeld

Het objectief bestaat uit het speciale SLD (Special Low Dispersion) glas voor een nog hogere scherpte en een mooier contrast. Sigma's SML (Super Multi Layer) lenscoating maakt een einde aan reflecties en spookbeelden. Dit alles wordt aangedreven door de HSM (Hyper Sonic Motor). Deze motor zorgt stilletjes en supersnel voor de scherpstelling. Met de slipkoppeling corrigeer je in een handomdraai deze scherpstelling handmatig.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zwolle.

Used Products Zwolle
Korte Smeden 15
8011VC Zwolle

Telefoon: 038-8200449
WhatsApp: 06 16166723

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de €75,-

Onder de €75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop