x

Garantie


Op vertoon van de aankoopbon heeft u altijd garantie. De garantie op een boormachine van 10 jaar oud zal vaak wel korter zijn dan de garantie op een recentere iPhone natuurlijk. De garantie wordt op de bon altijd vermeld.

Hoe werkt de garantie?

Wanneer het product niet functioneert bekijken we of het product gerepareerd kan worden. Kan dit niet? Dan mag u het product ruilen voor een ander product of u krijgt een tegoedbon. In andere gevallen geven wij het geld terug.

De garantie vervalt hoe dan ook wanneer u een reparatie laat uitvoeren door een andere derde partij.

Online aankopen

Koopt u online een product? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen de tijd om het eventueel te retourneren. Tijdens deze bedenktijd dient u voorzichtig om te gaan met het product. DAt heet een zichttermijn. Een zichttermijn is geen gebruikstermijn !  U mag het product bekijken en proberen zoals u dat in de winkel ook zou doen maar niet in gebruik nemen, dan is er namelijk een afschrijving in waarde van toepassing.

Het kan zijn dat u het product, in de bedenktijd, dus meer heeft gebruikt dan nodig is. Dan bent u aansprakelijk voor de waardevermindering. Used Products Zwolle heeft recht op een vergoeding wanneer u het product gebruikt retourneert, dat zal worden verrekend met de retourwaarde.

Mijn product terugsturen

Heeft u besloten dat u het product wilt retourneren? Dan heeft u 14 dagen de tijd om het product terug te sturen indien aangekocht via internet. Winkelaankopen hebben een retour termijn van 7 dagen, u heeft deze immers goed kunnen beoordelen. De verzendkosten zijn daarbij altijd voor uw rekening. Wanneer wij het product hebben ontvangen, wordt het geld teruggestort mits het product in dezelfde staat is zoals het is verstuurd. In ieder ander geval nemen wij contact met u op.

Uitzonderingen

De volgende producten kunnen bij ons niet retour gebracht worden:

  • Games voor de PC of spelconsoles en alle andere software.
  • Gepersonaliseerde producten of producten die duidelijk voor een specifiek persoon zijn bestemd.
  • Wanneer het niet hygiënisch is om het product retour te nemen. Bijvoorbeeld als een gesealde verpakking is opengemaakt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de garantievoorwaarden? Neem dan contact op met de winkel Used Products Zwolle.