x

PS4 Game Ghost of tsushima

PS4 Game Ghost of tsushima

€ 32,99

Omschrijving

PS4 Game Ghost of tsushima

Bereid je voor op een storm. aan het einde van de 13e eeuw valt een meedogeloos mongools leger Tsushima binnen. Het plan is om heel Japan te veroveren. Maar Jin Saka, Een van de weinige samoerai die de aanval hebben overleefd , is niet van plan zich over te geven.

Breek de tradities van de samoerai en kies een nieuwe weg. De weg van de geest. Voer een ongebruikelijke oorlog om japan te bevrijden.

 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zwolle.

Used Products Zwolle
Korte Smeden 15
8011VC Zwolle

Telefoon: 038-8200449
WhatsApp: 038-8200449

Verzendkosten

Pakketten: € 4,99
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop
  • PayPal in de webshop