x

PlayStation 2 Console Slim Silver

€ 49,99

Omschrijving

De Playstation 2 console is uitgebracht door Sony, als opvolger van de playstation 1. De Playstation 2 werd op 4 maart 2000 uitgebracht in Japan, op 26 maart 2000 werd die in Amerika op de markt gebracht en op 24 november 2000 werd de Playstation op de Europeese markt gebracht. De Playstation 2 was een veel betere versie dan zijn voorganger. De Playstation 2 had namelijk betere graphics, een snellere engine en ook had de Playstation 2 de mogelijkheid om DVD'S, cd-roms en CD'S af te spelen. Daarbij weken de disc'en die voor de Playstation 2 uitgebracht uitwerden af van de standaard, want de Playstation 2 kon alleen de disc's lezen die voor de Playstation 2 waren gemaakt. Dat werd gedaan zodat men geen gebruik kon maken van kopieen of zelfgemaakte software. 

De Playstation 2 is wel compatilbel met de Playstation 1 geheugenkaarten. Daarbij kan je de Playstation 1 controllers ook gebruiken op de Playstation 2. Daarbij kwam langzaam het online spelen uit. Je kon bepaalde spellen via een Network Adapter online samen spelen tegen andere Playstation 2 gebruikers.

De Playstation is in geteste en werkende staat. 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zwolle.

Used Products Zwolle
Korte Smeden 15
8011VC Zwolle

Telefoon: 038-8200449
WhatsApp: 038-8200449

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de €75,-

Onder de €75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop
  • PayPal in de webshop