x

Nintendo NES GAME KONAMI PROBOTECTOR

Nintendo NES GAME KONAMI PROBOTECTOR

€ 44,99

Omschrijving

Contra is een arcadespel uitgebracht in 20 februari 1987. Het spel is ontwikkeld en gepubliceerd door Konami. Contra is een 2D Side-scrolling shooter die bekendstond om zijn intense en snelle actie. De bedoeling van het spel was alle levels uit te spelen, terwijl de speler alle kogels op zijn of haar pad moest ontwijken en alles wat bewoog neerschoot. Tussen de levels door waren er zogenaamde Base-Levels. Dit waren pseudo-3D levels, waarin de speler alle obstakels moest overwinnen binnen de tijd om de eindbaas te bereiken. Als die verslagen is, is het level uitgespeeld.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zwolle.

Used Products Zwolle
Korte Smeden 15
8011VC Zwolle

Telefoon: 038-8200449

Verzendkosten

TIJDELIJK BIJ BESTELLINGEN BOVEN € 20,- GEEN VERZENDKOSTEN

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop