x

Nintendo NES GAME GHOST'N GOBLINS

Nintendo NES GAME GHOST'N GOBLINS

€34,99

Omschrijving

Ghosts 'n Goblins is een computerspel dat werd ontwikkeld en uitgegeven door Capcom. Het spel kwam in 1985 uit als arcadespel. Later volgden releases voor de homecomputer. Het spel is een platformspel van het type side scrolling en bevat zes levels die elk in drie minuten voltooid moeten worden of de speler verliest een leven. Elk level stijgt de moeilijkheidsgraad. Het perspectief van het spel is in de derde persoon.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zwolle.

Used Products Zwolle
Korte Smeden 15
8011VC Zwolle

Telefoon: 038-8200449

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop