x

Nintendo 64 Game Wipeout | Gebruikt

Nintendo 64 Game Wipeout | Gebruikt

€ 14,99

Omschrijving

In 2098, een jaar na Wipeout 2097, introduceerde Wipeout 64 verschillende nieuwe elementen in de Wipeout-serie, waaronder analoge besturing die profiteerde van de controller van de Nintendo 64, nieuwe wapens, teams en tracks. Het spel kreeg gemengde meningen van critici. Terwijl de game vergeleken werd met F-Zero X, die een maand eerder werd uitgebracht, prezen veel critici de game vanwege zijn individualiteit in de Wipeout-serie, met meer tracks en racevaartuigen, een unieke sfeer en een 'superieur baanontwerp'.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zwolle.

Used Products Zwolle
Korte Smeden 15
8011VC Zwolle

Telefoon: 038-8200449

Verzendkosten

TIJDELIJK BIJ BESTELLINGEN BOVEN € 20,- GEEN VERZENDKOSTEN

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren