x

NES Game The Battle of Olympus

NES Game The Battle of Olympus

€ 19,99

Omschrijving

De Slag om Olympus speelt zich af in een oud Griekenland dat wordt geterroriseerd door Hades, de donkere heerser van de onderwereld.
Helene, de vriendin van Orpheus, wordt gekidnapt door Hades die haar gevangen houdt. Een top-down kaart van Griekenland toont verschillende kerkers en oude Griekse stadstaten die de speler tijdens zijn reis kan bezoeken. Zwaarden, schilden en kristallen helpen aanvallende kracht en verdedigingskracht te bieden aan de speler. Drie fragmenten van liefde zijn er om Orpheus aan zijn vriendin Helene te herinneren. Hades heerst over zijn heerschappij in Tartarus, waar zijn sterkste handlangers naast hem wonen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zwolle.

Used Products Zwolle
Korte Smeden 15
8011VC Zwolle

Telefoon: 038-8200449
WhatsApp: 038-8200449

Verzendkosten

Pakketten: € 4,99
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop
  • PayPal in de webshop