x

Logitech C930E Business Webcam | nieuw zonder verpakking

Logitech c930e

€ 89,99

Omschrijving

Met privacy schuif, zeer professionele webcam.

Vergaderen, chatten en bellen. Gecombineerd met video maakt elk digitale gesprek meer impact. Gezichtsuitdrukkingen bepalen namelijk voor een groot deel hoe een gesprek verloopt. Met de Logitech C930e HD Pro koop je een betaalbare webcam met een uitstekende kwaliteit. Daarnaast heeft deze webcam twee geïntegreerde microfoons zodat je ook nog eens goed hoorbaar bent. Geniet hierbij van het gebruiksgemak van Logitech: aansluiten en gebruiken in een handomdraai.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zwolle.

Used Products Zwolle
Korte Smeden 15
8011VC Zwolle

Telefoon: 038-8200449

Verzendkosten

TIJDELIJK BIJ BESTELLINGEN BOVEN € 20,- GEEN VERZENDKOSTEN

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren