x

Funko Pop : Rick and Morty 302 | Jerry

€ 7,99

€ 19,99

Omschrijving

Funko is opgericht in 1998, toen die tijd maakte ze zo geheette Bubbleheads. Het bedrijf is in de loop van tijd uitgegroeid tot een producent van kunstof poppertjes en actieverguurtjes. Waarbij word gewerkt met samenwerking met zowel; Marvel, Disney, Warner Films en nog vele meer. 

Funko is een Amerikaans bedrijf die in 1998 is opgericht door Mike Becker. In 2005 is het bedrijf verkocht aan Brian Mariotti en twee andere mensen waarvan de namen stil zijn gebleven. In 2010 werden de poppertjes uitgebreid en maakte zij gebruik van poppertjes die gebasseerd waren op karakters van DC comics, dat werden de POP! genoemd. Later werd de POP lijn nog meer uitgebreid tot bijvoorbeeld sporters, televisie personen, Star Wars personages, Game of Thrones en nog vele meer. In 2015 werd het bedrijf overkocht door Fundamental Capital en in 2016 kreeg Acon Investments een meerderheid van 60% in handen. Funda Capital hield 20% in handen en het managment van Funko de overige 20%. 

Het is een bedrijf die is gericht op verzamelaars en richt daar ook allemaal acties en activiteiten voor op.  

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zwolle.

Used Products Zwolle
Korte Smeden 15
8011VC Zwolle

Telefoon: 038-8200449
WhatsApp: 038-8200449

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop
  • PayPal in de webshop